Drie tips om te voorkomen dat overhemden doorschijnen | Groninger Familie Messenger

2021-11-29 09:04:57 By : Ms. Philip Li

Ben jij een van de overgrote meerderheid van de West-Europese mannen die een T-shirt onder het shirt dragen? Dan heb je er vast wel je redenen voor: tegen de kou, transpiratie of tegen zweetvlekken...

Wanneer je echter een overhemd onder je witte overhemd of witte overhemd met extra lange mouwen draagt, is het belangrijk om te voorkomen dat dit doorschijnt. Met deze drie handige tips leggen we uit hoe je dat precies kunt doen.

De kleur is erg belangrijk. Vooral de kleur van het T-shirt dat je onder je shirt draagt. De meeste mannen gaan steevast voor een wit T-shirt, maar dat is eigenlijk de verkeerde keuze. Immers, wanneer je wit onder wit draagt, contrasteert het niet. Het versterkt alleen de kleur. Doe de test: als je een wit T-shirt onder een wit overhemd draagt, zie je zeker de mouwen van het T-shirt. Je kunt dus beter een T-shirt kiezen dat bij je huidskleur past of een grijze. Je zult het T-shirt bijna niet meer zien.

Ook de kwaliteit van de hemdstof is belangrijk. Overhemden van een betere kwaliteit hebben immers een fijnere weving. Profuomo Sky Blue, John Miller, Strenström, Cavallaro en Cavallaro mouwlengte 7. Dit zijn allemaal merken waar je wat meer voor betaalt, maar je ziet direct het verschil in kwaliteit: de stof voelt prettiger aan en is dikker. Dit komt omdat er meer draden per inch worden gebruikt. Het grote, prettige gevolg is dat het shirt minder doorschijnt. Het beste om te dragen zijn overhemden die gemaakt zijn van 100% katoen.

Naast de stof is ook de weving een belangrijke factor in hoe doorschijnend je overhemd is. We kunnen de weefsels in drie basistypen verdelen.

Groninger Gezinsbode, dichterbij kun je niet komen.